"No weather network traffic" since installing Meteobridge 4.3 build 13509

Post Reply
User avatar
WessexWeather
Advisor
Advisor
Posts: 96
Joined: Mon Aug 21, 2017 6:26 pm
Location: Wimborne, East Dorset, UK
Station model: Davis Vantage Vue
Software: Meteobridge
Contact:

"No weather network traffic" since installing Meteobridge 4.3 build 13509

Post by WessexWeather » Fri May 29, 2020 12:33 pm

Help!

I rebooted my Meteobridge today (29th May) to Meteobridge 4.3 (May 29 2020, build 13509), FW 1.4, and now no data is being transferred to Meteotemplate or any of my cloud services.

I have tried rebooting the device several times, as well as my router, and am at a loss what do do next.

Can anyone help?
Cheers,

Simon (WessexWeather)

Image

User avatar
dmgould
Forecaster
Forecaster
Posts: 168
Joined: Sat Aug 26, 2017 2:43 am
Location: Divide, Colorado, USA
Station model: Davis Pro 2 Plus Wireless
Software: Meteobridge
Contact:

Re: "No weather network traffic" since installing Meteobridge 4.3 build 13509

Post by dmgould » Tue Jun 02, 2020 1:51 am

I see you got data flowing again. Since I also use Meteobridge, what did you discover? My suggestion was going to be to roll back to an earlier build.

User avatar
WessexWeather
Advisor
Advisor
Posts: 96
Joined: Mon Aug 21, 2017 6:26 pm
Location: Wimborne, East Dorset, UK
Station model: Davis Vantage Vue
Software: Meteobridge
Contact:

Re: "No weather network traffic" since installing Meteobridge 4.3 build 13509

Post by WessexWeather » Sun Jun 07, 2020 8:05 pm

The problem was widely reported, and Boris released an update later that same day.
Cheers,

Simon (WessexWeather)

Image

Post Reply