meteogram block mixup my index.php

Post Reply
Weerstationwoerden
Observer
Observer
Posts: 11
Joined: Sun Jan 27, 2019 2:36 pm
Location: Woerden
Station model: Davis Pro 2
Software: Weather Display
Contact:

meteogram block mixup my index.php

Post by Weerstationwoerden » Tue Jan 02, 2024 5:42 pm

Hi to you all
I have install the meteogram block v 3.3 and also test 3.6 but al the time there mixup my index.php

into the browser Microsoft Edge

for example my home page https://www.weerstation-woerden.nl/index.php
is now with the block meteogram
https://www.weerstation-woerden.nl/inde ... lon=4.8306
and the block is blanco
if i look info Firefox the block works ok

but why if I have the block on my page the url wil change

and also the cache folder will by empty ?
Image

davidefa
Expert
Expert
Posts: 862
Joined: Tue Jan 12, 2021 8:03 am
Location: Italy
Station model: WH2650
Software: WH2650 (direct upload)
Contact:

Re: meteogram block mixup my index.php

Post by davidefa » Tue Jan 02, 2024 7:57 pm

This is a known problem of ver 4.0 of the block ( I see you have now installed ver 4.0 ).
Previous versions should not have this problem.
Image

Weerstationwoerden
Observer
Observer
Posts: 11
Joined: Sun Jan 27, 2019 2:36 pm
Location: Woerden
Station model: Davis Pro 2
Software: Weather Display
Contact:

Re: meteogram block mixup my index.php

Post by Weerstationwoerden » Sat Jan 06, 2024 3:31 pm

Thanks for help
install versie 3.6 this works ok

greetings Gert
Image

Post Reply